mandag 24. mars 2014

Til advarsel!! Eller miste synet!

Jeg ser ikke noe poeng i å sitte med nytt deilig hus, alle ønskene er kommet sånn ca i oppfyllelse, vi tasser rundt barbeint på rette gulv, koser oss på drømmekjøkkenet og nyter god mat.. SÅ er Mannen blitt BLIND!! nei dette er ikke drømmesituasjonen, vi sitter i drømmeboligen og Mannen har blitt blind på det ene øyet i prosessen... NEI, det var ikke slik vi ønsket det... Mer om dette neders på siden.

Før hele dagen ble snudd på hodet... Sivert lager karmer og foringer til vinduene på loftet.



Jeg tetter alle hullene som ble laget for å blåse inn Icell i tak og vegger.

Her tettes hull på hull.

På gulv og på tak.

Her måles og justeres det til den minste detalj.


Arbeidet blir lettere med godt verktøy!



Liten knevegg.

Her skal det legges gips på utsiden, sparkles og males.






 Den store etsende flasken som ikke anbefales innpå øyet!!



Vi ringte giftsentralen og ble anbefalt å dra på legevakten. DENNE FLASKEN INNEHOLDT ASETON, PROPAN, OG ISOBUTAN. Dette er ikke bra å ha inn på øyet. Det ble øyeskylling på siv noe som ikke er behagelig. Dette var fryktelig smertefullt. 4 x 2 mm var såret på øyet. Det ser ut til at dette kommer til å gro, og bli helt bra.. HELIGVIS.

VENTETID!! hva om man mister synet på det ene øyet! nei, vi kunne vel ikke ha så uflaks!

3 liter'n med nacl 9 % er på plass. Her skal det skylles. 1 time lå Sivert med skylling, pluss at han startet skylling 30 sekunder etter uhellet var ute, så vi var på tredje timen med skylling. Godt at vi har førstehjelpsskrinet på plass :) MEN HUSK VERNEBRILLER ALL THE TIME :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar