tirsdag 29. juli 2014

Vel Blåst med Icell!


Da var dagen kommet til å blåse isolasjon  i 1 etg, Sivert måtte på jobb, så denne dagen var til fruen ene og alene. Dette gikk bra, allt ble fylt og Ola Eide er flott kar å jobbe sammen med, for dette er litt teamwork. Slik var denne varme dagen:
Sivert hadde borret og tegnet hvor det skulle blåses, og forarbeidet var en viktig faktor for at dette skulle gå etter planen.

Så var Ola Eide fra Vel Blåst Isolasjon AS kommet og blåseslangen er klar.


Små hull i rupanelen sender en sky av Icell ut i rommet, så bedre å holde for småhullene. Her blåses veggene med Icell isolasjon.
En av mine oppgaver var å fylle oppi de 14 kg sekkene med Icell ute i lastebilen, sllik at det kontinuerlig var isolasjon til slangen.
Her er da maskinen, sekkene, isofiberen, sola, vannflaske, maske og meg.

Det tettes med puter der det er større hull.



Her tyter det isolasjon ut av mulige hull, her er det bare å lukke resten.
Slik blåses det ned i borrehullene, og isolasjonen pakker seg, og fyller alle tomrom, dette blir varmt og godt til vinteren.

Dette tok 5 timer, så var den jobben gjort, nå var det bare å sette i gang med rydding.




60 sekker har jeg puttet oppe i maskinen, som har kvernet og gort isolasjonen luftig slik at den kan blåses i gulver og vegger, tilsammen 22 cubic.


Det ser ut som om en stor musefamilie har laget et godt hjemmestedet. Men nei, musene liker ikke dette materialet, for det tilsatt noen salter som plager dem i luftveiene. Mer info på Icell sine hjemmesider. www.icell.nu

FERDIG... for i dag, tettet alle hull og støvsugd alle restene opp. Ha en fin dag og nyt sola :)

Her er linken til hjemmesiden til icell, hovedleverandør er i Svergie. http://www.icell.nu/
Ola Eide i Vel Blåst Isolasjon AS er en av Norges representanter av icell. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar