mandag 29. september 2014

Da er vi INNE :)

Vi er inne i Drømmeboligen, vi måtte komme oss inn, for vi hadde ikke noe alternativ til annen bolig lenger. Min mor og hennes mann har i 5 måneder bodd i båt, hytte, bil, en annen hytte, en annen sin leilighet, båten igjen, og i dag kom dem hjem. 
Vi har flyttet ut og de fantastiske snille, fleksible, snille, forståelsesfulle, hjemmesyke og lykkelige menneskene kom hjem i dag. Det var lykke for oss alle, vi alle i våre egne hjem alle sammen. Så vi har flyttet oss ut fra et lånt hjem, og inn til vårt eget. NÅ!! Var målet her, vi har ikke strøm eller vann, men vi har byggestrøm, som er koblet til Miele kaffemaskinen så da er alt på stell, og vannslange utenfor døra.. Det er deilig å være i sitt egen hjem, det er uvirkelig, det føles ikke som hjem enda, det er følelsen av byggeplass, slik det har vært i de siste 6 mnd. Ca 10 timers arbeidsdag.. Hver dag, helg og hverdag har hvert en evig flyt.. Borte bra.. Hjemme best!!!

Her er de obligatoriske innflytningsvaflene! Mammaen min har kommer hver gang jeg har beveget meg fra et bosted til et annet, men vafler, deilig duft i ny bolig.. Og våre SISTE innflytningsvafler.. Yess it is!!
 


Vårt første glass med vin i det nye huset, vi kjører høy stil, man tager hva man haver:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar