onsdag 13. august 2014

Vi føler vi jobber mot klokka!!

Det er myyye igjen, men det er som Sivert skriver på Facebook, at når lister å fliser er øverst på innkjøpslista, da er det myyye som er ferdig og unnagjort. 
Vi føler vi jobber mot klokka for å si det slik, vi føler det er så mye igjen at vi lurer på om vi rekker det!! 

Vel vi har pratet om saken og tenkt igjennom tingenes tilstand, dagens konklusjon er: Vi prøver å nå målet, vi prøver å unngå å måtte leie en bolig i noen måneder for å bli ferdig, vi prøver å unngå campinglivet i oppkjørselen...bin there!! vi vil og vi vil prøve å nå målet, det er jobbing på dagen, spise middag og ut å jobbe til 9- 10 tiden på kvelden for alle som er i denne familien. Alle trår til, Sivert Tanja og Hedda, ja det er vi som kan jobbe, ellers så har vi to små deilige familiemedlemmer som bare gjør hverdagen og familien vår perfekt.
Tur i skogen er stas.

Deilig med en avkobling


Her hentes det lister og fliser i tunge og lange baner :)


Det pusses og fixes på alle kanter.

Her har doen i 2 etg fått vegger, det er klart for doisntalering og vask. Vasken har jeg bestilt fra Italia, så den får vi når ferien der er over, alstå etter august ich!

Doen ligger ute i gangen, helt slik det skulle være.

Pipepuss i 2 etg. Blir en flott peis ut i rommet her.



Her er gulvflisene, grå og matte, de kommer til å passe perfekt!!

Veggflisene som er lengre og lysegrå og matte.

Dem passet sammen, ja da blir det bra da:) Flisene er kjøpt på right nice disguise...nei, Right Price Tiles. http://rightpricetiles.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar